(0548) 61 10 10 Bij storingen 24/7 bereikbaar

Habomat

Häussler vloerovens

De Habomat oven is een houtoven met een automatische pelletbrander, welke de vuurhaard van de bakoven automatisch regelt. De innovatieve techniek: houtpellets komen door middel van een wormwiel transport in de branderkamer en worden daar automatisch ontstoken.

Hierdoor worden de schamottestenen opgewarmd, waarna de besturing automatisch meldt dat de oven bak klaar is. Een groot voordeel is de relatief korte opwarmtijd, die bij een koude houtoven 2,5 tot 3 uur bedraagt. De starttijd, temperatuur en baktijd van de oven kunnen ingesteld en vol automatisch aangestuurd worden, zodat u zelf hieraan niets hoeft te doen.

De Habomat kan worden geleverd met verschillende bakoppervlaktes

De Habomat 20 heeft een bakoppervlakte van 90x155 cm en de Habomat 30 een bakoppervlakte van 130x210 cm. De Habomat 30 is ook met 2 etages te leveren. Hierdoor is de oven niet alleen een ideale productieoven, maar geeft deze ook, door zijn mooie vormgeving, een mooi aanzien in de winkel.

De bakproducten, welke met de Habomat geproduceerd worden, kunnen als originele houtovenproducten verkocht worden. Door het glas kun je het open vuur in de bakruimte zien. Het nostalgische design van de oven past in elke winkel. Bakkers, die originele houtovenproducten verkopen, hebben een groot concurrentievoordeel, want houtovenbrood is een traditioneel product, welke bij veel klanten erg geliefd is.

Kenmerken

  • Verwarmd via houtpellets
  • Relatief korte opwarmtijd
  • Volautomatische aansturing
  • Nostalgisch design

Gerelateerde ovens Wat u wellicht ook zal interesseren

Labomat BEKIJKEN
Debo BEKIJKEN
Volledige aanbod weergeven ALLES BEKIJKEN
Offerte Vul uw gegevens in

Hebaco Contactinformatie

Hebaco Bakovenbouw NV
Nijverheidsweg 15a
7442 CH Nijverdal
T (0548) 61 10 10
E info@hebaco.nl
I www.hebaco.nl