(0548) 61 10 10 Bij storingen 24/7 bereikbaar

Labomat

Häussler vloerovens

De bakruimte van de steenbakoven is rondom bekleed met schamottesteen. Deze wordt gemaakt uit aardewerk en is door zijn structuur een voorbeeldige energiebespaarder.

Schamottesteen is een natuurproduct

De elementen zijn in de schamottesteen verwerkt, zodat er een directe warmteoverdracht op de steen is. De gelijkmatige warmtestraling in de gehele bakruimte bevordert de beste bakkwaliteit. Omdat de hele bakruimte bekleed is, blijft de warmte urenlang in de bakruimte, zodat u urenlang kunt bakken met minder stroomverbruik.

Tot 40% besparing in het stroomverbruik

Doordat de elementen in de stenen liggen en beschermd zijn, heeft de oven een lange levensduur. Met de Labomat oven bakt u volgens het principe van de houtovens. Inschieten met hogere temperaturen met snellere korstvorming. Bakken met langere, opgeslagen warmte.

Het effect is; optimaal doorbakken, net zoals het behouden van het vocht en de smaakstoffen van de producten. De schamottestenen zorgen voor een gelijkmatige kleur, een knapperige korst en staan garant voor de beste resultaten. Er zet zich bijna geen vocht af, omdat de schamottestenen (in de gehele bakruimte) het vocht tijdens het bakken weer afgeeft aan het te bakken product.

Kenmerken

  • Elektrisch verwarmd
  • Nostalgische uitstraling
  • 40% besparing in stroomverbruik
  • Lange levensduur

Gerelateerde ovens Wat u wellicht ook zal interesseren

Habomat BEKIJKEN
Debo BEKIJKEN
Volledige aanbod weergeven ALLES BEKIJKEN
Offerte Vul uw gegevens in

Hebaco Contactinformatie

Hebaco Bakovenbouw NV
Nijverheidsweg 15a
7442 CH Nijverdal
T (0548) 61 10 10
E info@hebaco.nl
I www.hebaco.nl